Kuntoutus harjoitukset Spine liittyvät niskan vammoja ja takaisin vammojen

Kirjoittanut Hannu Sinkkonen. Lähetetty Harjoitus 49 näkymät

Liittyy alaselän vammat ovat hyvin yleisiä ja nämä voi johtaa erilaisia oireita, mieto kipua halvaus ja jopa kuoleman. Alaselän voidaan pitää elimen johdinsarjan. Se harjoittaa ja suojelee selkäydin ja mahdollistaa kommunikoida ja valvoa koko ruumis aivot. Häntänikamiin vakava vahinko voi johtaa Hajavalon selkäydin, tuskaa tai menetyksiä (esimerkiksi vuonna käsissä, aseiden, rinnassa) tunne ja tiettyjen kehon osien ohjausobjektin pahimmassa tapauksessa kokonaismenetyksestä.

Johdinsarjan auton, kuten selkäydin sivukonttorit vierekkäisten osiin elimen kuin yksi liikkuu alaspäin alkaen kaulan alaselän (Häntäluu) loppuun. Tämä tarkoittaa sitä, että spinal vahinkoa (eli mitä häntänikamia ovat vioittuneet) sijainti määritetään yksilöimällä, mikä osa laitoksen on todettuja vahingon oireita.

Häntänikamia jaetaan 5 tärkeimmät ryhmät:

1. Kohdunkaulan selkärankakotelon (ylhäältä 7 häntänikamia muodostavien kaulan)
2. Selkä selkärankakotelon (seuraava 12 häntänikamia muodostavien ylempi takaisin)
3. Alaselän (seuraava 5 häntänikamia muodostavien alempi takaisin)
4. Ristiluu (alimmat 5 sulatetun häntänikamia välillä pakaraan)
5. Häntäluu (3-4 sulatetun häntänikamia alaselän lopussa)

Kun käyt vahingon erikoislääkärin ne selittää sinulle mitkä häntänikamia loukkaantuvat yksinkertainen koodi-järjestelmän avulla. Esimerkiksi C3 on kolmannen poikkihaarakkeita kallo base-tietokannasta.

Useimmat häntänikamia on erotettu Nikamavälilevy ja sen rustot, joka sallii alueen alaselän liikkeen. Kunkin levyn sisältää geeli, kuten aineen tarjota vaahtomuovikiinnitys, voitelu- ja energian absorptio. Yhteyden häntänikamia anterior (Etusivu) ja ärsyttämättömänä (taka) pituussuuntaisesta nivelsiteisiin. Lisäksi eri nivelsiteisiin hallinta, miten alaselän on ladattu ja integroitu lihaksen eri ryhmiin aikana nostamiseen. Esimerkiksi kohdunkaulan alueen (ligamentum nuchae) ja C2/C3 15,0/S1 (ligamenta flava).

Joka voi ilmetä alaselän vammat ovat esimerkiksi:

1. Häntänikamia murtumia voi olla erityisen vaarallisia, koska selkäydin läpäisee häntänikamia ja kuoren häntänikamia seinät voi painostaa tätä erittäin arkaluontoinen rakenne. Kohdunkaulan murtumia tarvitse erityisesti hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon ja kaulan paikallaanpysymisvaatimukset välttää vakavia vammoja (esimerkiksi halvaus) ja pitkän aikavälin ongelmia (esimerkiksi osteoporoosin). Yleisin murtumia esiintyvät lannenikaman (esimerkiksi 15,0) ja näiden aiheuttaa kipua leviämisestä kaikkialla alempi takaisin, takaisin sivuilla ja tiukka hamstring lihaksia (jotka usein aiheuttaa lihaksen epätasapainoa ja asennon muutokset).

2. Häntänikamia poikkeavuuksia, kuten luu spurs (bony ennusteet, jotka muodostavat yhdessä nivelet) voivat aiheuttaa kipua ja rajoittaa proposition. Oireet ovat esimerkiksi kaula, lapa ja käsivarren kipua, tappio taseen ja jopa päänsärkyä lähtemään säteittäin pään taakse.

3. Selkäytimen ja ympäröivän hermo pääkansion vahinko voi ilmetä whiplash vammojen (esimerkiksi vuoksi auto-onnettomuudessa) tai hermo Venytys vammoja (esimerkiksi due to Rugbyn torjua takaa että syyt kaulan taivuttaa taaksepäin). Pinched hermo viittaa ehto, jossa yksi kohdunkaulan levyt on aiheuttamia paineita yksi yhdistetty selkäydin selkäydin hermoihin. Ovat hyvin erilaisia tunnottomuus, kihelmöi ja polttaminen tunteita lihaksen heikkous, kivut ja kaulan joka ihon ja aseiden korvan soittoääniä, näkökentässä ja jopa Ärtyisyys oireita.

4. Levyn vammoja. Aikavälin slipped levy (tunnetaan myös nimellä herniated-, ruptured tai prolapsed levy) käytetään, kun levy tulee jaetun ja geeli täyttämistä vuodot aiheuttaa painetta selkäydin tai ympäröivän hermoihin. Tällaiset vammat esiintyvät tavallisesti alhaisempi takaisin. Oireet voivat olla kaulan ja takaisin kipua, kihelmöi pakarat takaisin, jalkojen tai jalat ja jopa incontinence.

5. Rinta lihaksen kannat. Alaselän voidaan pitää ei yksinään lihaksia, jotka tukevat koko ylempi elimen ryhmiin. Nämä lihaksia voidaan jakaa kolmen pääryhmään; extensors (takaisin lihaksia ja buttock lihaksia), flexors (kuten abdominals elimen lihaksia edestä) ja obliques tai rotators (puoli lihaksia). Ne toimivat yhdessä suojella ja tukea selkärankaa. Tämä suoja on vaarantunut, jos esimerkiksi tiettyjen takaisin lihaksen strained aikana nostamiseen. Laitoksen reagoi lihaksen kielen supistumat, joka aiheuttaa ominaista takaisin ja liikkeen rajoitetumpi alueen kanssa.

6. Spinal Nivelside sprains. Yleensä vahva mutta melko joustamaton nivelsiteisiin kestää palauttaa lihaksia kuin niiden köyhempien verenkiertoa vuoksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Nivelside kuntoutus kauemmin loput ja joustavuuden sijasta vahvistaminen harjoitukset on otettava enemmän hoito.

Vahingon kunto-ohjelman rutiini tärkeimmät tavoitteet ovat takaisin erilaisia liikkeen, joustavuus ja selkärangan ja ympäröivän nivelsiteisiin ja lihakset vahvuus. Ensimmäinen tavoite on joustavuutta, vakaus ja alaselän ohjaimen liikeratoja ja tässä artikkelissa vahingon kunto-ohjelman rutiineja tämä. Tämä mahdollistaa lihaksia rentoutua, loukkaantuneita kudosten regrow oikealla tavalla ja henkilön palauttamiseksi (esimerkiksi kanssa kipua) nopeampi normaaliin elämään. Nämä rutiinit aina on noudatettava koko laitoksen kunto-ohjelman rutiineja palauttamiseksi lihaksen voimaa ja tasapainoa koko ruumis, esimerkiksi palauttaa oikea asento, (yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka voivat myötävaikuttaa spinal vammojen) mukaan.

Päivittäinen osuuksilla avulla voidaan lisätä hitaasti alaselän joustavuutta ja nämä olisi noudatettava kevyesti vahvistaminen harjoitukset mukaan niin, että elimen on valmis siirtää koko ruumis harjoitukset sivulle. Seuraavassa on luettelo vahingon kunto-ohjelman jätehuoltomenettelyt venyttämällä ja kaula selkärankakotelon, selkä selkärangan ja alaselän lujittaminen. Stretching asemaa varten niin kauan kuin mielestä mukava ja toista vahvistaminen käyttämisen niin monta kertaa kuin pystyt (5-10 toistosta tavoitteena ja pidä kunkin toiston muutaman sekunnin aluksi).

Kohdunkaulan selkärankakotelon (niska) venyttämällä harjoitukset:

1. Supine selkärankakotelon rentoutumiseen ja pidennysosan. Painottuvat varmuuskopioida vieressä seinää siten, että jalkasi ovat levätessä seinään, alempi jalat ovat horisontaalisia ja polvesi ovat taipuneet 90 astetta. Aloita selkärankasi luonnollinen kaarevan muodon (kätesi olisi voitava välittää vain alemman takaisin nojalla). Hitaasti rentoutua selkärankasi lattian ja noudattamiseksi kuvitellen pala merkkijono vetämällä päätäsi, ylhäältä, niin, että selkärankasi on straightened. Lämmin puiteostotilauksen, tubig tai electric puitetilauksen nojalla varmuuskopioida avulla voit rentoutua lihakset. Sinun tarvitsee on rentoutua ja kuunnella TV tai musiikkia niin kauan kuin haluat!

2. Esittämän ratkaisuehdotuksen asennon korjaus. Istua vieressä seinää penkki. Aluksi istuu pystyasennosta hyvä asennon kanssa lapa-blades veti yhdessä ja alaspäin. Kuten ensimmäisen käyttämiseen kuvitella pala vetämällä ylöspäin päätäsi ylös varovasti niin, että voit pidentää selkärankakotelon ylöspäin merkkijono. Alusta voit istua tarkistaa, miten pystyssä oman asennon on seinää vasten. Yritä kuitenkin pidä tämän kannan seinän pois, kun saat paremman tunne oikea asento. Joka päivä yrittää lisätä, kuinka kauan voit istua tässä muodossa.

3. Kun pystyt pidä hyvä esittämän ratkaisuehdotuksen asennon voit siirtää jotkin kaulan joustavuutta harjoituksia. Ensimmäinen on yksinkertaisesti pyörivät oman pään eteenpäin (muista kuvitella, selkärangan pidennysosan) kunnes oman chin koskettaa rinnassa ja pyörivät sitten ylöspäin osalta voit turvallisesti.

4. Ottaen kierrosta kummallekin puolelle elimen ja aukeaman eteenpäin taivuta oman kaulan poikittain kunkin lapa blade kohti (muista pitämään hyvä esittämän ratkaisuehdotuksen asennon kaikkialla!).

5. Roll pään eteenpäin (vain) alkaen yksi lapa muiden kanssa oman chin jäljellä rinnassa yhteydessä.

6. Aikaisempi päätäsi aivan noin (kuten edeltävän harjoittaa mutta aikaisempi pään takana voit myös) moitteettoman kevyesti liikkeessä.

Kohdunkaulan selkärankakotelon (niska) vahvistaminen harjoitukset:

1. Hyvää asennon kanssa esittämän ratkaisuehdotuksen sijoittaa palm peukalo mukaisesti takaisin hampaittesi ja oman mutkia esille poikittain edellä oman olkapäät kaulan kummaltakin puolelta. Tense lihaksia kaulan alaspäin sormet, (jotka ovat levätessä oman kallo base) vastaan kääntöpuolelle.

2. Uudelleen sitting hyvä asennon kanssa siirtää oman mutkia eteenpäin ja ylöspäin. Sijoittaa oman kämmenten oman otsa kummaltakin puolelta. Paina otsa vastaan teidän kämmenten varovasti niin, että käyttäjän kaulan etu tulee tekemistä kuvaava muoto.

3. Esittämän ratkaisuehdotuksen asennossa nosta yksi mutka poikittain edellä oman lapa ja sijoittaa Palmin oman otsa puolella. Paina otsa vastaan Palmin puoli varovasti niin, että teidän kaulan puolelle tulee tekemistä kuvaava muoto. Toista kehon toisella puolella.

4. A osittaisen vinot crunch. Makaa your back, pehmeä matto kanssa polvesi yhdessä ja taivutettu 90 astetta sormien ulottuvilla sijoittaa mieleenne ja sallia oman mutkia lattialla (samalla tasolla kuin oman olkapäät). Nosta yksi mutka, vaikka pitäminen sormien ulottuvilla (vain) korvalla ja niskan selkärankasi loput kanssa kosketuksissa (eli yrittää olla söhiä kaulan eteenpäin). Perusajatus on voimassa kaulan hoitaa päätäsi paino sen sijaan, että keskitytään työskentely vatsalihaksista.

5. Toimintalinja kannan avulla voit vahvistaa kaikki lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Käynnistä ensin kärki kuvapuoli alaspäin kerroksessa ja sijoittaa mutkia suoraan oman olkapäät nojalla, vaikka tekeminen käsivarsien yläosan pystysuora ja saattamisesta oman käsivarsien eteenpäin, niin, että kätesi ovat clasped yhdessä. Sinulla on vain varpaat, mutkia, käsivarsien ja käsien koskettaa lattiaa. Varmista että koko selkärankakotelon on normaali käyrä kannassaan ja kehon on tehokkaasti suoraan ilman sagging alas tai unnaturally painettu ylöspäin. On tärkeää pitää abdominals ja tiiviisti harjoittaneet ydin.

6. Pysyvä paina UPSin seinää kädet leveä toisistaan, jalkasi yhdessä ja lapa blades koottava yhteen ja alaspäin auttaa Käynnistä uudelleenrakentamisen niska ja lapa vahvuus.

Selkä selkärankakotelon (ylempi takaisin) venyttämällä harjoitukset:

1. Supine selkärankakotelon rentoutumiseen ja pidennysosan. Katso yksityiskohtaisia tietoja kohdunkaulan stretching harjoitukset kuvaus.

2. Esittämän ratkaisuehdotuksen asennon korjaus. Katso yksityiskohtaisia tietoja kohdunkaulan stretching harjoitukset kuvaus.

3. Pysyvä sijoittaa upright kädet takana kaulan kämmenten ja Kierrä sujuvasti ylempi elimen ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Keskittyä pyörivät pään, niska ja lapa yhtenä. Tämä tarkoittaa sitä, että aloitat edessään eteenpäin ja naamasi päätyvät haku vasemmalle tai oikealle.

4. Uudelleen pysyvän hyvässä asennossa ja oman kämmenten koskettamasta avoimena, aukeaman välitettäessä taivuta elimen poikittain ensimmäisen liukuva toisaalta alas teidän paistit ja muut käsi. Säilytä kehon pystytasossa (Älä nojaa eteenpäin tai taaksepäin kun kaartuva).

5. Esittämän ratkaisuehdotuksen asemassa pidä sauvan suojauksiin molemmat kädet (kanssa oman mutkia alaspäin osoittava) välillä. Käytä sauvan vetämään lapa siivet alas ja yhdessä, jotta laakson muodostavat lapa blades välillä.

6. Polvillaan kerroksessa on kontallaan, käsinojat suora ja pystysuora Kierrä oman lantiota edelleenlähettää siten, että varmuuskopioida arches asti. Pidä tämän kannan muutaman sekunnin ajan ja alentaa hitaasti takaisin alas-tavanomaista yläpuolelle sijainti (eli ei kaari varmuuskopioida alas).

Selkä selkärankakotelon (ylempi takaisin) vahvistaminen harjoitukset:

1. Hip hissin. Makaa your back kanssa your knees taivuttaa 90 astetta, jalat kannettava leveys toisistaan ja käsivarsien taittaa vatsan korotuksen avoimena ylöspäin osalta on mukava ja sitten varovasti alentaa kaikkialla.

2. Osittainen crunch. Makaa your back kanssa your knees taivuttaa 90 astetta, jalat kannettava leveys toisistaan ja käsivarsien taittaa vatsan korotuksen rinnassa ylöspäin osalta on mukava ja sitten varovasti alentaa kaikkialla. Yritä pitää niskan selkärankasi lepäämällä ja ei söhiä kaulan eteenpäin.

3. Osittaisen takaisin tunniste. Lying kasvot kädet levätessä oman pakarat varovasti alas Yritä nostaa rinnassa ylöspäin pienen matkan. Muihin harjoituksiin säilyttää selkärankakotelon oman kaulan kanssa ja kiertäminen avoimena. Tavoitteena on tense takaisin lihaksia ja ei nosta korkea elimen irti lattiasta.

4. A osittaisen vinot crunch. Lisätietoja koko vahvistaminen harjoitukset kohdunkaulan selkärangan.

5. Toimintalinja sijainti. Lisätietoja koko vahvistaminen harjoitukset kohdunkaulan selkärangan.

6. Pysyvä paina ups seinää. Lisätietoja koko vahvistaminen harjoitukset kohdunkaulan selkärangan.

Alaselkä venyttämällä harjoitukset:

1. Supine selkärankakotelon rentoutumiseen ja pidennysosan. Katso yksityiskohtaisia tietoja kohdunkaulan stretching harjoitukset kuvaus.

2. Esittämän ratkaisuehdotuksen asennon korjaus. Katso yksityiskohtaisia tietoja kohdunkaulan stretching harjoitukset kuvaus.

3. Makaa your back your knees kanssa yhdessä ja taivuttaa 90 astetta, ensin siirrä niitä yhden puolen lattian ja sitten toisen. Säilyttää koko ylemmän takaisin kosketuksiin lattian kanssa, jotta naamasi ei siirrä.

4. Makaa your back (pehmeä matto) koskevien polvesi kanssa yhdessä curl: ia kanssa käsivarsien pallo tulee teidän Etupotkat rivittää ja oman jalkojen vetämään rinnassa. Olet voi myös rock ja fro hieman kun täysin curled.

5. Makaa your back your knees kanssa yhdessä ja taivuttaa 90 astetta, Aloita liu’uttamalla toisaalta alhaisempi takaisin tarkistamaan selkärankasi kaarevuutta mukaisesti. Pidä tämä selkärankakotelon kaarevuussäteellä aloituspisteenä ja sulje sitten kiertämällä avoimena eteenpäin kuilu. Kuten monet harjoitukset kanssa kuvitella selkärankakotelon parhaillaan pitkittyä ja straightened ei lyhennetty ja pakattu.

Alaselkä vahvistaminen harjoitukset:

1. Päävastuun teidän takaisin oman kädet ja jalat suora oman osapuolten. Yksi kerrallaan Kierrä kunkin taivutettu jalka rinnassa mukavat tarvittavassa määrin kohti. Säilyttää oman pakarat lattian kanssa kosketuksiin kaikkina aikoina ja avoimena pysyvät vaakasuorassa (eli ei nosta yksi-puoli).

2. Sama kuin ensimmäinen käyttää mutta Kierrä molemmat jalat polvissa kanssa samaan aikaan yhdessä.

3. Päävastuun teidän takaisin kädet oman osapuolten suora jalat, polvissa yhdessä ja jalkasi levätessä pieni ruutu noin 20 cm korkeita. Kierrä ylöspäin molemmat straightened jalat ja sitten hitaasti alaspäin alas-kenttään uudelleen.

4. Sama kuin toisen harjoittaa paitsi, että kun molemmat jalat ovat täysin esille siirtää niitä kuin, jos olivat Polkupyöräily.

5. A osittaisen crunch. Katso täydelliset tiedot käyttäessä vahvistamalla toisen selkä selkärangan.

6. Osittaisen vinot crunch vastakkaiseen polven hissin kanssa. Makaa your back, pehmeä matto kanssa polvesi yhdessä ja taivutettu 90 astetta sormien ulottuvilla sijoittaa mieleenne ja sallia oman mutkia lattialla (samalla tasolla kuin oman olkapäät). Nosta yksi mutka, vaikka pitäminen sormien ulottuvilla (vain) korvalla ja niskan selkärankasi loput kanssa kosketuksissa (eli yrittää olla söhiä kaulan eteenpäin). Kuten voit nostaa oman mutka nosta vastakkaiseen polven ylöspäin samaan aikaan.

Spinal vammat ovat suhteellisen yhteisiä yhteenveto, ja olisi aina neuvoteltava vahingon-erikoislääkärin täysin ymmärtää oman vahingon luonne ja jotkin alkuperäisen tehdaslaitoksessa. Tämä ei kuitenkaan ole jutun loppuun voit halutessasi full-palautuksen. Haluat seurata lääkinnällistä hoitoa kanssa vahingon kunto-ohjelman rutiinit että kohdistus selkärangan ja sitten kunto-ohjelman jätehuoltomenettelyt koko ruumis. Tässä artikkelissa on keskitytty asianmukaiset venyttämällä ja jätehuoltomenettelyt alaselän; kolme tärkeimpien osien vahvistaminen kaula, takaisin ylemmän ja alemman takaisin.

Tavaramerkki on liiketoiminnan yrittäjä ja varmennettujen personal trainer kanssa yli 20 vuoden kokemus fitness- ja wellness ja intohimoisesti ihmisten muuntamiseen elämänsä perustana on parantunut fitness- ja wellness. Tutustu tämän sekä monet enemmän vapaata artiklassa ammatillinen valokuvat kunkin kunto-ohjelman rutiininomainen käyttämistä osoitteessa kunto-ohjelman rutiinit

Muuntaa Kuntokeskus-, hyvinvointi- ja kauneus ja vaatia vapaata detox ebook Lataa osoitteessa TAMAR Kuntokeskus Wellness

Sinulla on oikeus julkaista tämän artiklan web-sivustot, ezines tai sähköisen julkaisun, niin kauan kuin on käytetään kokonaisuudessaan mukaan lukien resurssi-ruutuun, kaikki hyperlinkit ja viittaukset ja tekijänoikeustiedot.

Viimeaikaiset artikkelit

Superbahis

Kirjoittanut postluser56. Lähetetty Health Care & Medical 0 näkymät

Superbahis, more than a decade of experience in the world of online gaming, has made a name in this highly competitive industry, spectacular. Customer base reaches all over the world and many of these features and a fabulous website where supported by a comprehensive betting markets. Super bahis brand, European football sponsorship line and at [...]

Marketing Company in Tampa offers finest advertising and marketing service offered throughout Florida

Kirjoittanut postluser56. Lähetetty Business Products & Services 0 näkymät

Advertising Companies, using a concentrate on Brand Development, are offered in Tampa Florida through the marketing company, Mandalay Solutions. Serving all of Florida from your Tampa Bay region, with office buildings near to Clearwater, FL and St. Petersburg, FL, Mandalay Solutions may be helping clients with all of these marketing requires for over fifteen years. Mandalay Solutions is often a entire [...]

My Personal Experience with E-Lites Discount Code Site

Kirjoittanut postluser56. Lähetetty Health & Fitness 0 näkymät

Like many other folks, I have been striving to to find the best E-Lites discount codes for quite some time. It was not until I came across E-Lites discount code site that I actually had any results. In essence, E-Lites discount code site is a best E-Lites discount codes product that enables you to save [...]

Right here, There And Almost everywhere: Finding An Internet Search Engine With Concentrate

Kirjoittanut postluser56. Lähetetty Internet Services 0 näkymät

Search engine optimisation along with the techniques utilized is only a means of establishing ways to boost visibility and traffic aimed at your website. This works by figuring out which search phrases folks are making use of once they seek out particular goods, after which generating confident that your website utilizes these words . Stay [...]

Barcode Printer, Label and Scanners

Kirjoittanut postluser56. Lähetetty Employment 0 näkymät

Have you ever wondered what the label of the works, figures and lines on the label mean? Here are the labels on the back of each product barkod yazici call. Fineness and thickness of the lines drawn parallel to one another and the spaces between the lines, the black bars in the bar code created [...]